Parkering

Det er  City Parkeringsservice som har opsynet med vores parkeringspladser.

Der vil blive opsat nye skilte, så man pr. 1. juni har en fast plads. Pladsen er således ikke knyttet til en bestemt bil.

Beboere, som ønsker en permanent parkeringstilladelse skal downloade og udfylde en lejekontrakt. Denne sendes herefter til bestyrelsen på mail Islandshus@gmail.com eller lægges i postkassen Bergthorasgade 15 st. dør 5. Bestyrelsen godkender herefter kontrakten og vender tilbage med hvilken parkeringsbås der lejes, samt parkeringstilladelsen der skal placeres synligt i køretøjets forrude, let læselig udefra for kontrol, inden påbegyndelse af lejen.

Hvis leje af parkeringsplads kan opkræves sammen med fællesudgiften, er prisen 175 kr. pr. måned. Ellers er prisen 500 kr. pr. måned. Det koster 1.000 kr. i depositum at få en parkeringstilladelse, der vil blive opkrævet sammen med første måneds leje. Depositummet tilbagebetales ved lejemålets ophør, og når tilladelsen er returneret.

Mistes parkeringstilladelsen, er det nødvendigt at udskifte samtlige tilladelser. Prisen for dette er 1.250 kr., som bliver opkrævet hos den, der tabte tilladelsen.

Kontrolafgiften er pt. 650,00 kr. pr. påbegyndt døgn.

Hvis der ikke er ledige pladser, og beboere i Islandshus står på venteliste, vil udefra kommende lejere blive opsagt.

Hele informationsskrivelsen kan ses her.

Tegningerne over parkeringspladserne kan ses her:

Bergthorasgade (hesteskoen).

Gunløgsgade (mod legepladsen).